Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 2. kesäkuuta 2011

Kukkia, crossipyörä ja corgipojan lenkki.

Kävin siis ´hoitamassa´ naapurikämppien perennapenkkejä jakamalla niitä, omiin tarpeisiin. Mun mielestä ei mitään väärää, koska kämpät on tyhjillään ja istutukset siis periaatteessa yhteistä (SÖF:n) omaisuutta. Ne vaihtoi nyt vaan kukkapenkkiä, mutta koordinaatit on ihan samat. Niin, öö, tää nyt ei ollut laisinkaan ainut laatuaan. Siis palvelus perennapenkeille. :)) 
Ja Teuvon kuljetuskapasiteetti on jo ennenkin todettu hyväksi, mutta paranee vaan. En hokannut kuvaa ottaa, kun etukorin, takakorin ja jalkatilan valtas kivat mättäät ja niput. Pariinkin kertaan. ;)) Mutta siis kun purin lastin, oli moponi kuin viimesen päälle crossimopo. Siis mutaarapaakuraa, ihan ihme koloissakin!!! Nämä kuvat otin tänään, juuri ennen pesua... 


Nyt saalis on siis haudattu. Eli mättäät on mullassa. Kassellaan...




Tässä vielä vähän vaiheessa. Tuo kori tuossa on mopon takakori. :) En edes tiedä kaikkien nimiä, mutta jotain mielikuvaa niiden ulkonäöstä on, koska monta vuotta niitä olen etupihoilla katsellut. :)

  
Unikkoa tuossa ainakin on...

Suurin kuuliljamätäs lähti mun matkaan siksi, kun sille oli just sopiva paikka tuossa muiden kuuliljojen vieressä.

Tän maanmuokkausprojektin aloitin itse, mutta pakkohan se oli nakittaa avustajan tehtäväksi.. Tuo tatar kasvattaa melkosia rönsyilyjä ja aattelin vähentää niiden yksittäinnyppimistä ja myllätä muutaman neliömetrin kunnolla pistolapiolla. Se siis leviää aivan villinä. En uskalla katsoa naapurin pihan puolelle, nyt kun sitä ei ole mitenkään siistitty. Tuossa vihreän reunuksen sisällä kasvaa lipstikkaa. :b 
  
Etupihalle on tehty mm.tämä muutostyö. Tuo lähimpänä oleva kivireunus tehtiin mansikkamaalle. Ahomansikkaa kasvaa täällä ihan villinä siellä täällä. Ihan ihme paikoista löytyy taimia. Muutaman nypin talteen, kun tuosta rupesin voikukkia repimään ja siitä se ajatus sitten lähti. Kuuliljaakin siihen toin. Katsotaan nyt tämänkin penkin kanssa, että mitä ihmettä silläkin tekee!!! :)))



Tähän väliin, ja lopuksi, muutama kuva ilta-ajelulta. Ihan vaan "mainostaakseni", kuinka makeessa paikassa saan asua. Nyt on 8:s kesä menossa. :)

 Korsholman vallit palaa... Ei vaan, joku oli ilmeisesti päättänyt sytyttää talonkokoisen juhannuskokon ennakkoon. 




 Maatalouskoulun peltoja ja taustalla häämöttää Wärtsilä.


 Kaukana häämöttää pieneläinhautausmaa. Siellä on Manu, Jussi ja Viljo. <3 




 Solrosen-puutarhamyymälään mulla on matkaa about 500 metriä. Vaarallista.




 Kasvihuoneita ja kummallisen näköinen varjo. ;)




 Puutarha-alan opiskelijoiden aikaansaannosta.


 Väsynyt lenkkeilijä. Opiskelija-asuntoloiden luona.


 Kotikatu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti