Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 18. elokuuta 2011

Pientä päivitystä.



Eipä tästä blogistani tullutkaan mikään automaattisesti päivittyvä, edes viikottain sisältöä saava päiväkirja. Reissu- ja retkipäiväkirjat on jäänyt tekemättä, vaikkakin ajoja ja retkiä on kyllä tehty. Laitan tähän väliin joitain kuvia kesän reissuilta ja retkiltä ja sen jälkeen jään miettimään, miten sitten jatkaisin...


Kontio-ralli 1.-3.7.2011 Kolin Future Freetime, Kopravaara. Kontrolli Polvijärvi.













Reitti (sis. taukopaikat): Hämeenkyrö -Siivikkala -Tampere -Orivesi -Längelmäki -Jämsä -Jyväskylä -Hankasalmi -Pieksämäki -Varkaus -Heinävesi -Polvijärvi, Lomakeskus Huhmari -Polvijärvi -Kolin Future Freetime. Takaisin tullessa: Joensuun ja Liperin kautta samaa reittiä takaisin lähes samoilla taukopaikoilla ja Tampereen ja Pirkkalan kautta Nokian ohitse Häijään liikenneympyrään ja Haukijärvelle Hämeenkyröön. 1000 km!!


Rottaralli 29.-31.7.2011, Ristiina


















Moottoripyöräretkien lisäksi käytiin myös mm. merellä, Raippaluodossa ja Wanhalla Markilla mukuloiden kanssa. Muutama otos näiltä reissuilta:
























 


Tähän loppuun lainauksena tämän aamun ajatus: 
 "Minusta onni on kykyä vainuta tilaisuus ja tarttua siihen.
Jokaisella on joskus huonoa tuuria, mutta jokaisella on myös mahdollisuutensa. Ihminen, joka pystyy hymyilemään vastoinkäymisilleen ja tarttumaan tilaisuuteen, pärjää kyllä."  

Samuel Goldwyn

Tähän kiteytyy moni asia. :D 

Jatkankin blogiani nyt sillä periaatteella, että jos ei ole mitään kirjoitettavaa, laitan ehkä vain kuvia. Ja koitan parhaani mukaan jakaa positiivisen ajattelun voimaa omilla, tai lainatuilla kirjoituksilla.... Näin ne ainakin jossain muodossa jäävät muistiin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti