Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

Löytyyhän niitä, kaikensorttista, uutta ja hämmästyttävää. Upea tunne, kun oman takapihan mettikössä tallusteli 2 metsäpeuraa. Ihan rauhassa ja välillä pysähdellen. Ennen en ollut sellaisia näin läheltä nähnyt, eikä täällä meilläpäin niitä aiemmin ole liikkunut. Menin takapihalle ja kävelin tasamaalla niin pitkälle kuin pääsin ja mut kyllä huomattiin, mutta eipä niillä peuroilla mikään kiire näyttänyt olevan. Kyllä vaan taas tuli mieleen, että ne on niin pieniä juttuja, mistä se hyvä olo tulee. Ja miten mieli saadaan rauhottumaan. 

Ja tästä pääsenkin sopivasti heiluen aasinsiltaa toiseen aiheeseen. Fysioterapiassa tuli käytyä. Ja pitkästä aikaa jaksoin käsipunteilla tehdä jotain niin, että ihan lämmin tuli. :) Alkuveryttelynä olin jo kävellyt pitkin käytävää semmonen sata metriä ja sit vielä kävelymatolla 10 minuuttia... Nyt ensimmäisen kerran julkisesti sen sanon, että taitaa uusi lääke mulle sopia. Tai ainakin jaloille. :) Ihan ällistyttävä ero niiden toimimisessa. Toki hyvin pieni, mutta silti jotain. En vielä viikonloppuna uskaltanut tätä ääneen sanoa, ettei vaan taika raukea... Perjantaina yli tunti ostoksilla isossa marketissa ja lauantaina kirpparikierros ja taas isoon markettiin. Eikä Äijänretaleen tarvinnut edes puntata mua autoon marketin parkkipaikalla, kun viimeinkin kotiin lähdettiin! :D Huimaus haittaa edelleen kävelyä ja tasapainoa saa hakea. Jännityksellä odotan seuraava lääkesatsia kolmen viikon päästä, koska mun odotukset todellakin on aika korkealla tän suhteen. Toivon myös, että pääsen kuntoutukseen taas, koska sieltä oon aina saanut lisää henkistäkin voimaa tälle niin epätasaiselle polulle. Mieliala kohoaa ja ahdistuskin helpottaa kummasti heti, kun vähän jotain jaksaa IHAN ITSE! 

Pääsiäisestä ja neljästä lomapäivästä aion nauttia. Äijänretales tulee tyttöjensä kanssa tänne. Ja ottavat fillarit mukaan! Retkelle siis suuntaamme, minä mopolla, ainakin historiallisia paikkoja katsomaan Vanhan Vaasan rauniolle ja tietenkin tätä koulun aluetta kiertämään, heppoja katselemaan ainakin. Ja aitatalkoot ois tarkotus pitää, saadaan lumen runtelema takapihan aita edes jotenkuten koirienpitäväksi. Ja haravointia ja siistimistä olis kans. Ja sit mehukestit takapihalla tyttöjen kans ja jos hyvin käy, saan pukea tytöt trulleiksi ja lähettää ne karkinhaku-matkalle! Ja ja ja.... Taidan olla eniten innoissani, koska Äijänretales jo vähän toppuutteli, että katotaan ny mitä kaikkee jaksetaan ja ehditään. Ja että kait meidän kannattaa vähän tytöiltäkin kysyä, mitä haluavat!! Höh, mut ku mä haluuuuun :D :D 

Nyt ruokaa nassuun ja pari asiaa hoitamaan keskustaan. Kylläpä nyt muka kuulostaakin energiseltä tää touhu.... 

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuullostaa! Anna palaa, älä polta kytkintä...

    -Veke-

    VastaaPoista
  2. Silleen, hienoa! Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista